Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szőllős Zsolt
2023.10.27
 - 07:51
Igazolt vásárlás
Kicsit félve vásároltam egy ilyen szemüvegkeretet a távolból, próba nélkül. Megérkezett, mérete jó lett.Tetettem bele egy príma lencsét, és azt kell mondjam nem bántam meg. A legjobb szemüvegem lett. A keret könnyű , rugalmas, kényelmes...még azt is elviseli, ha feltolom a homlokomra. :) Az pedig hab a tortán, hogy a bukósisak alá nem kell kínlódva bepréselnem, mert a másik szár erre való. Ízléses, minőségi tokban van. Kicsit nagy, de belefér pluszban a tokban levő sárga és szürke clip-on is. Sőt, itt tartom a motoros szárat is. Ne vesszen el és egyben legyen minden.
Előnyök: A Clip-on patentul illeszkedik a szemüveghez. Egy pillanat feltenni.
Hátrányok: Nekem a szürke Clip-on megszokást igényel, mert sötétnek érzem, és néha tükröződik. Persze lehet, hogy a szemem érzékeny. A sárga Clip-on jó. Ködben próbáltam.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés:

FELPRÓBÁLÁS OTTHON

Zavartalanul, kényelmesen felpróbálhatod termékeinket otthonodban. Rendeld meg a neked tetsző modellt (egyszerre akár többet is), próbáld fel és válaszd ki a megfelelőt. Amire nincs szükséged küldd vissza. A termékek árát a szállítási költséggel együtt visszatérítjük. A visszaküldés részleteit a INFO menü VISSZAKÜLDÉS alatt az ELÁLLÁS pontban találod, vagy kattints IDE és kövesd az "ELÁLLÁS" pontban leírtakat.

FELPRÓBÁLÁS ÜZLETBEN

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, fáradj be egy MOTOEYE viszonteladóhoz, ahol készségesen segítenek neked megtalálni a megfelelő modellt. Az üzletek felsorolását az ÜZLETKERESŐ menüpontban találod, vagy IDE kattintva éred el.

DIOPTRIÁS LENCSE

A MOTOEYE keretek nem igényelnek speciális lencsét. Akár a megszokott dioptriás lencsédet is kérheted optikusodtól. Válaszd ki a megfelelő modellt, majd keress fel egy számodra szimpatikus optikát, ahova vidd magaddal MOTOEYE szemüvegkeretedet. Bármely optikában elkészítik neked a megfelelő dioptriás lencsét, de választhatsz hivatalos MOTOEYE viszonteladóink közül is az ÜZLETKERESŐ menüpontban, vagy IDE kattintva.

... ÉS HA MÉGSEM JÖTT BE

Nálunk kockázat nélkül vásárolhatsz, mert ha valamiért mégsem szeretnéd megtartani a terméket, az átvételtől számított 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted és visszaadjuk a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt. A visszaküldés részleteiről a INFO menüben a VISSZAKÜLDÉS pont alatt az ELÁLLÁS részen olvashatsz, vagy IDE kattintva érheted el.