Termék visszaküldés

INFO

1. Elállás

Amennyiben élni szeretnél a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-ban meghatározott jogoddal, kérjük add meg az alábbi adatokat, majd töltsd le, Elállási nyilatkozatunkat. A nyilatkozatot kitöltve és aláírva mellékeld a visszaküldeni kívánt termékhez. A terméket gondosan csomagold be és küldd el címünkre. Licon Kft. 2120 Dunakeszi Tavasz u. 62.

Felhívjuk figyelmedet, hogy elállásra a kézhezvételt követő 14 napig van lehetőséged. A terméket eredeti, kifogástalan állapotában, összes tartozékával együtt kell visszaküldeni, lehetőség szerint eredeti csomagolásában. A kézbesítéshez használt csomagoló doboz nem tartozik ide.

Amennyiben a termék(ek) hiánytalanul és eredeti állapotban megérkeznek, úgy a vételárat a szállítási költséggel együtt 14 napon belül visszatérítjük a megadott bankszámla számra.

További információkat az elállási szabályokról az ÁSZF alatt az „Elállás” ikonra kattintva olvashatsz.

Megrendelés száma
Név
E-mail cím
Telefonszám
Bankszámla szám

2. Hibás termék

MOTOEYE termékek esetén 2 év szavatosság és 1 év jótállás illet meg. Bővebben az ÁSZF Szavatossági jog és Jótállás menüpontokban olvashatsz. Amennyiben a meghibásodás ezen időintervallumon belül történt az alábbi űrlap kitöltésével indíthatsz Garanciális ügyet. Az adatok beérkezését követő legkésőbb 4 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérjük tölts fel 5 db képet:

1. kép: A termék vonalkódja
2. kép: A termék felismerhető módon
3. kép: A termék felismerhető módon másik nézetből
4. kép: A konkrét hiba jól látható módon
5. kép: A konkrét hiba jól látható módon másik nézetből
Megrendelés száma
A hiba részletes leírása
Név
Cím
E-mail cím
Telefonszám

3. Méret csere

Amennyiben nem megfelelő méretet választottál, 14 napig lehetőséged van cserét kérni. Kérjük add meg az alábbi adatokat, majd töltse le, „Visszáru nyomtatványunkat”. A nyilatkozatot kitöltve és aláírva mellékeld a visszaküldeni kívánt termékhez. A terméket gondosan csomagold be és küldd el címünkre. Licon Kft. 2120 Dunakeszi Tavasz u. 62. A terméket eredeti, kifogástalan állapotában, összes tartozékával együtt kell visszaküldeni, lehetőség szerint eredeti csomagolásában. A kézbesítéshez használt csomagoló doboz nem tartozik ide. Amennyiben a termék(ek) hiánytalanul és eredeti állapotban megérkeznek, úgy a termék vételárát 14 napon belül visszatérítjük az általad megadott bankszámla számra. A megfelelő méretű terméket egy új vásárlással kaphatod meg.

Megrendelés száma
Név
E-mail cím
Telefonszám
Bankszámla szám

4. Hibás teljesítés

Amennyiben nem a megfelelő terméket kaptad az alábbi űrlap kitöltése után töltsd le, „Visszáru nyomtatványunkat”. A nyomtatványt kitöltve és aláírva mellékeld a visszaküldeni kívánt termékhez. A terméket gondosan csomagold be és küldd el címünkre. Licon Kft. 2120 Dunakeszi Tavasz u. 62. A terméket eredeti, kifogástalan állapotában, összes tartozékával együtt kell visszaküldeni, lehetőség szerint eredeti csomagolásában. A kézbesítéshez használt csomagoló doboz nem tartozik ide. Amennyiben a termék(ek) hiánytalanul és eredeti állapotban megérkeznek, úgy az eredetileg rendelt terméket a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb 4 munkanapon belül, térítésmentesen elküldjük. Amennyiben erre nincs lehetőségünk a vételárat a szállítási költséggel együtt 14 napon belül visszatérítjük a megadott bankszámla számra.

Kérjük tölts fel 3 db képet:

1. kép: A termék vonalkódja
2. kép: A termék felismerhető módon
3. kép: A termék felismerhető módon másik nézetből
Megrendelés száma
Név
E-mail cím
Telefonszám
Bankszámla szám

FELPRÓBÁLÁS OTTHON

Zavartalanul, kényelmesen felpróbálhatod termékeinket otthonodban. Rendeld meg a neked tetsző modellt (egyszerre akár többet is), próbáld fel és válaszd ki a megfelelőt. Amire nincs szükséged küldd vissza. A termékek árát a szállítási költséggel együtt visszatérítjük. A visszaküldés részleteit a INFO menü VISSZAKÜLDÉS alatt az ELÁLLÁS pontban találod, vagy kattints IDE és kövesd az "ELÁLLÁS" pontban leírtakat.

FELPRÓBÁLÁS ÜZLETBEN

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, fáradj be egy MOTOEYE viszonteladóhoz, ahol készségesen segítenek neked megtalálni a megfelelő modellt. Az üzletek felsorolását az ÜZLETKERESŐ menüpontban találod, vagy IDE kattintva éred el.

DIOPTRIÁS LENCSE

A MOTOEYE keretek nem igényelnek speciális lencsét. Akár a megszokott dioptriás lencsédet is kérheted optikusodtól. Válaszd ki a megfelelő modellt, majd keress fel egy számodra szimpatikus optikát, ahova vidd magaddal MOTOEYE szemüvegkeretedet. Bármely optikában elkészítik neked a megfelelő dioptriás lencsét, de választhatsz hivatalos MOTOEYE viszonteladóink közül is az ÜZLETKERESŐ menüpontban, vagy IDE kattintva.

... ÉS HA MÉGSEM JÖTT BE

Nálunk kockázat nélkül vásárolhatsz, mert ha valamiért mégsem szeretnéd megtartani a terméket, az átvételtől számított 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted és visszaadjuk a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt. A visszaküldés részleteiről a INFO menüben a VISSZAKÜLDÉS pont alatt az ELÁLLÁS részen olvashatsz, vagy IDE kattintva érheted el.