Használati útmutató

Minden szemüvegkeret un. DEMO lencsével van ellátva, ami optikai és biztonsági szempontból, rendeltetésszerű használatra NEM alkalmas. Funkciója mindössze esztétikai, illetve az Optikus / Látszerész szakember munkáját segítő, un. feljelölésre való. A DEMO lencse kicserélése a végleges használatra kész szemüveglencsére a látszerész/optikai szaküzlet feladata és kötelessége.

A szemüveget mindig két kézzel, két száránál fogva tegye fel és vegye le.

A szemüvegkeretet érő verejték károsíthatja annak anyagát, bevonatát. Ennek elkerülése érdekében naponta öblítse le langyos vízzel és PH semleges mosószerrel. (mosogató, vagy kézmosó) Erős vegyhatású anyagok (pl. hajlakk, hajfesték, parfüm, aceton, permetezőszerek stb.) a keret anyagát és felületét károsíthatják.

A keretek nem állnak ellen a NEM rendeltetésszerű használatból adódó mechanikai (pl.: ütés, hajlítás) és vegyi hatásoknak (festék, maró hatású anyagok). Az ilyen sérülésekre a garancia és szavatosság nem terjed ki.

A cikkszám a szemüveg frontjában az orrtámasz felett található. Amennyiben azt a vásárláskor nem tüntették fel az Ön bizonylatain, javasoljuk, hogy jegyezze fel, mert idővel kikophat, aminek hiányában nem tudunk semmilyen kárigényt orvosolni, sem szavatossági időn belül sem azon kívül.

A speciális sisakos szár bukósisakos viseletre lett tervezve. A szemüveg speciális sisakos szárral bukósisak nélküli viseletre nem alkalmas. Erre a célra használd az utcai szárakkal.

A sisakos szár rendeltetésszerű működéshez, megfelelő méretű és minőségű bukósisak szükséges.

A szárak cseréjéhez nyomd be a csatlakozó belső oldalán található biztosító stiftet miközben a szárat kihúzod. Behelyezéshez, egyszerűen told a szár végét a csatlakozóba, amíg a stift a helyére pattan.

A szárak belső oldalán "R" (Right) és "L" (Left) jelzéssel jelöltük a jobb és bal. A sisakos szár használatánál erre különösen figyelj. A bordák mindig kifelé nézzenek a "szárny" pedig felfelé, ahogy a termékképeken is látható.

A szemüvegkerethez CAT 3 (9-18% fényáteresztés) besorolású szürke színű polarizált napszemüveg lencsével ellátott Clip-On tartozik. Használata erős fényben ajánlott. Rossz látási viszonyok mellet NE használd. Erre a célra sárga lencse ajánlott.

A Clip-On mágnessel kapcsolódik a szemüveg frontjához. Egyszerűen helyezd a szemüveg frontjára és engedd el.

Egy adott szemüvegkerethez csak az ajánlott Clip-On modellek használhatók.

FELPRÓBÁLÁS OTTHON

Zavartalanul, kényelmesen felpróbálhatod termékeinket otthonodban. Rendeld meg a neked tetsző modellt (egyszerre akár többet is), próbáld fel és válaszd ki a megfelelőt. Amire nincs szükséged küldd vissza. A termékek árát a szállítási költséggel együtt visszatérítjük. A visszaküldés részleteit a INFO menü VISSZAKÜLDÉS alatt az ELÁLLÁS pontban találod, vagy kattints IDE és kövesd az "ELÁLLÁS" pontban leírtakat.

FELPRÓBÁLÁS ÜZLETBEN

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, fáradj be egy MOTOEYE viszonteladóhoz, ahol készségesen segítenek neked megtalálni a megfelelő modellt. Az üzletek felsorolását az ÜZLETKERESŐ menüpontban találod, vagy IDE kattintva éred el.

DIOPTRIÁS LENCSE

A MOTOEYE keretek nem igényelnek speciális lencsét. Akár a megszokott dioptriás lencsédet is kérheted optikusodtól. Válaszd ki a megfelelő modellt, majd keress fel egy számodra szimpatikus optikát, ahova vidd magaddal MOTOEYE szemüvegkeretedet. Bármely optikában elkészítik neked a megfelelő dioptriás lencsét, de választhatsz hivatalos MOTOEYE viszonteladóink közül is az ÜZLETKERESŐ menüpontban, vagy IDE kattintva.

... ÉS HA MÉGSEM JÖTT BE

Nálunk kockázat nélkül vásárolhatsz, mert ha valamiért mégsem szeretnéd megtartani a terméket, az átvételtől számított 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted és visszaadjuk a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt. A visszaküldés részleteiről a INFO menüben a VISSZAKÜLDÉS pont alatt az ELÁLLÁS részen olvashatsz, vagy IDE kattintva érheted el.