Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Turi Szabolcs
2023.08.24
 - 09:26
Most érkeztem meg egy 4500km-es túráról. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Stabil és kényelmes sisak alatt. A sisakos szárakat másodpercek alatt cseréltem utcaira, amikor megálltunk.
Két modellt is használok. Ebben egy fényresötétedő Xtractive (plexi mögött is sötétedik) lencse van, ami számomra verhetetlen. Észre sem veszem hogy változnak a fényviszonyok, egyszerűen mindig jól látok, verőfényben is hunyorgás nélkül.
Előnyök: Stabil, kényelmes, könnyű
Hátrányok: Nincs ilyen
Képek:
    Szemüvegkeret sisakos szárral + utcai szár + Clip-On  MOTOEYE H0006-C3 Khaki,Khaki
    Szemüvegkeret sisakos szárral + utcai szár + Clip-On  MOTOEYE H0006-C3 Khaki,Khaki
    Szemüvegkeret sisakos szárral + utcai szár + Clip-On  MOTOEYE H0006-C3 Khaki,Khaki
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés:

FELPRÓBÁLÁS OTTHON

Zavartalanul, kényelmesen felpróbálhatod termékeinket otthonodban. Rendeld meg a neked tetsző modellt (egyszerre akár többet is), próbáld fel és válaszd ki a megfelelőt. Amire nincs szükséged küldd vissza. A termékek árát a szállítási költséggel együtt visszatérítjük. A visszaküldés részleteit a INFO menü VISSZAKÜLDÉS alatt az ELÁLLÁS pontban találod, vagy kattints IDE és kövesd az "ELÁLLÁS" pontban leírtakat.

FELPRÓBÁLÁS ÜZLETBEN

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, fáradj be egy MOTOEYE viszonteladóhoz, ahol készségesen segítenek neked megtalálni a megfelelő modellt. Az üzletek felsorolását az ÜZLETKERESŐ menüpontban találod, vagy IDE kattintva éred el.

DIOPTRIÁS LENCSE

A MOTOEYE keretek nem igényelnek speciális lencsét. Akár a megszokott dioptriás lencsédet is kérheted optikusodtól. Válaszd ki a megfelelő modellt, majd keress fel egy számodra szimpatikus optikát, ahova vidd magaddal MOTOEYE szemüvegkeretedet. Bármely optikában elkészítik neked a megfelelő dioptriás lencsét, de választhatsz hivatalos MOTOEYE viszonteladóink közül is az ÜZLETKERESŐ menüpontban, vagy IDE kattintva.

... ÉS HA MÉGSEM JÖTT BE

Nálunk kockázat nélkül vásárolhatsz, mert ha valamiért mégsem szeretnéd megtartani a terméket, az átvételtől számított 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted és visszaadjuk a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt. A visszaküldés részleteiről a INFO menüben a VISSZAKÜLDÉS pont alatt az ELÁLLÁS részen olvashatsz, vagy IDE kattintva érheted el.