Šošovky pre slnečnészár okuliare

Zobrazenie:
Zmena objednávky:
Skladom
Napszemüveg lencse SZÜRKE MOTOEYE H0001
Skladom
Napszemüveg lencse SZÜRKE MOTOEYE H0002
Skladom
Napszemüveg lencse SZÜRKE MOTOEYE H0003
Skladom
Napszemüveg lencse SZÜRKE MOTOEYE H0004
Skladom
Napszemüveg lencse SZÜRKE MOTOEYE H0005
Skladom
Napszemüveg lencse SZÜRKE MOTOEYE H0006
Skladom
Napszemüveg lencse SZÜRKE MOTOEYE H0007
Skladom
Napszemüveg lencse SZÜRKE MOTOEYE H0008
Zobrazenie:
Zmena objednávky:

VYSKÚŠANIE DOMA

Naše výrobky si môžete vyskúšať v pohodlí vášho domova. Objednajte si model (alebo modely), ktorý sa vám páči (páčia), vyskúšajte si ho (ich) a vyberte si ten, ktorý vám vyhovuje. Tie, ktoré nepotrebujete, nám pošlite naspäť. Vrátime vám cenu výrobkov vrátane prepravných nákladov. Podrobnosti o vrátení nájdete v ponuke INFO v časti ODSTÚPENIE OD ZMLUVY, resp. kliknite SEM a postupujte podľa pokynov v časti "ODSTÚPENIE OD ZMLUVY".

VYSKÚŠANIE V OBCHODE

Ak máte pocit, že potrebujete pomoc, navštívte predajcu značky MOTOEYE, ktorý vám ochotne pomôže nájsť správny model. Zoznam obchodov nájdete v sekcii ZOZNAM PREDAJNÍ, resp. kliknite SEM.

DIOPTRICKÉ ŠOŠOVKY

Rámy MOTOEYE si nevyžadujú špeciálne šošovky. Môžete dokonca požiadať o obvyklé dioptrické sklá predpísané vaším očným lekárom. Vyberte si správny model, následne vyhľadajte očného lekára, ktorý vám vyhovuje, a vezmite si so sebou rám MOTOEYE. Správne dioptrické šošovky vám vyrobia v každej optike, ale môžete si vybrať aj našich oficiálnych predajcov značky MOTOEYE v sekcii ZOZNAM PREDAJNÍ, resp. kliknutím SEM.

... A POKIAĽ SA VÁM PREDSA LEN NEPÁČI

U nás môžete nakupovať bez rizika, pretože ak si výrobok z nejakého dôvodu nechcete nechať, môžete ho do 14 dní od prevzatia vrátiť bez udania dôvodu a my vám vrátime celú kúpnu cenu vrátane prepravných nákladov. Podrobnosti o vrátení nájdete v ponuke INFO v bode VRÁTENIE TOVARU v časti ODOSLAŤ, resp. kliknutím SEM.