Érdeklődés

Legyél Te is hivatalos MOTOEYE viszonteladó!
Csak néhány kattintás.

REGISZTRÁCIÓ ONLINE MEETING


Ki lehet viszonteladó?

Minden olyan vállalkozás, aki optikával, vagy motoros üzlettel rendelkezik.

Hol?

Bárhol a világban.

Hogyan?

Regisztrálj és e-mailben elküldjük részletes tájékoztató anyagunkat. A regisztráció, semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ha úgy érzed nem elegendő számodra az információ, kérhetsz online meeting időpontot.

Hol lehet megnézni a terméket?

Igényelhetsz egy teljesértékű próba terméket egy jelképes összegért. Ehhez a tájékoztató e-mailben küldünk egy kuponkódot.

Mi a kockázata?

Amennyiben elkezded a forgalmazást és nem válik be, 60 napig visszavásároljuk a teljes készletet.

Mire számíthatsz az együttműködés kapcsán?

Egy hiánypótló, szabadalmaztatott termékre, aminek nincs versenytársa. Komoly online marketingre, ahol üzletedet is népszerűsítjük. Új elégedett vásárlókra az üzletkeresőn keresztül. Egy hosszútávú megbízható beszállítóra.

REGISZTRÁCIÓ ONLINE MEETING


FELPRÓBÁLÁS OTTHON

Zavartalanul, kényelmesen felpróbálhatod termékeinket otthonodban. Rendeld meg a neked tetsző modellt (egyszerre akár többet is), próbáld fel és válaszd ki a megfelelőt. Amire nincs szükséged küldd vissza. A termékek árát a szállítási költséggel együtt visszatérítjük. A visszaküldés részleteit a INFO menü VISSZAKÜLDÉS alatt az ELÁLLÁS pontban találod, vagy kattints IDE és kövesd az "ELÁLLÁS" pontban leírtakat.

FELPRÓBÁLÁS ÜZLETBEN

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, fáradj be egy MOTOEYE viszonteladóhoz, ahol készségesen segítenek neked megtalálni a megfelelő modellt. Az üzletek felsorolását az ÜZLETKERESŐ menüpontban találod, vagy IDE kattintva éred el.

DIOPTRIÁS LENCSE

A MOTOEYE keretek nem igényelnek speciális lencsét. Akár a megszokott dioptriás lencsédet is kérheted optikusodtól. Válaszd ki a megfelelő modellt, majd keress fel egy számodra szimpatikus optikát, ahova vidd magaddal MOTOEYE szemüvegkeretedet. Bármely optikában elkészítik neked a megfelelő dioptriás lencsét, de választhatsz hivatalos MOTOEYE viszonteladóink közül is az ÜZLETKERESŐ menüpontban, vagy IDE kattintva.

... ÉS HA MÉGSEM JÖTT BE

Nálunk kockázat nélkül vásárolhatsz, mert ha valamiért mégsem szeretnéd megtartani a terméket, az átvételtől számított 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted és visszaadjuk a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt. A visszaküldés részleteiről a INFO menüben a VISSZAKÜLDÉS pont alatt az ELÁLLÁS részen olvashatsz, vagy IDE kattintva érheted el.