Méret csere - Sikeres kitöltés

Köszönjük hogy kitöltötted az űrlapot!

Következő lépésként töltsd le, „Visszáru nyomtatványunkat”.  A nyomtatványt kitöltve és aláírva mellékeld a visszaküldeni kívánt termékhez. A terméket gondosan csomagold be és küldd el címünkre. A terméket eredeti, kifogástalan állapotában, összes tartozékával együtt kell visszaküldeni, lehetőség szerint eredeti csomagolásában. A kézbesítéshez használt csomagoló doboz nem tartozik ide.

Amennyiben a termék(ek) hiánytalanul és eredeti állapotban megérkeznek, úgy a termék vételárát 14 napon belül visszatérítjük az általad megadott bankszámla számra. A megfelelő méretű terméket egy új vásárlással kaphatod meg.

Cím: Licon Kft. 2120 Dunakeszi Tavasz u. 62.

FELPRÓBÁLÁS OTTHON

Zavartalanul, kényelmesen felpróbálhatod termékeinket otthonodban. Rendeld meg a neked tetsző modellt (egyszerre akár többet is), próbáld fel és válaszd ki a megfelelőt. Amire nincs szükséged küldd vissza. A termékek árát a szállítási költséggel együtt visszatérítjük. A visszaküldés részleteit a INFO menü VISSZAKÜLDÉS alatt az ELÁLLÁS pontban találod, vagy kattints IDE és kövesd az "ELÁLLÁS" pontban leírtakat.

FELPRÓBÁLÁS ÜZLETBEN

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, fáradj be egy MOTOEYE viszonteladóhoz, ahol készségesen segítenek neked megtalálni a megfelelő modellt. Az üzletek felsorolását az ÜZLETKERESŐ menüpontban találod, vagy IDE kattintva éred el.

DIOPTRIÁS LENCSE

A MOTOEYE keretek nem igényelnek speciális lencsét. Akár a megszokott dioptriás lencsédet is kérheted optikusodtól. Válaszd ki a megfelelő modellt, majd keress fel egy számodra szimpatikus optikát, ahova vidd magaddal MOTOEYE szemüvegkeretedet. Bármely optikában elkészítik neked a megfelelő dioptriás lencsét, de választhatsz hivatalos MOTOEYE viszonteladóink közül is az ÜZLETKERESŐ menüpontban, vagy IDE kattintva.

... ÉS HA MÉGSEM JÖTT BE

Nálunk kockázat nélkül vásárolhatsz, mert ha valamiért mégsem szeretnéd megtartani a terméket, az átvételtől számított 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted és visszaadjuk a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt. A visszaküldés részleteiről a INFO menüben a VISSZAKÜLDÉS pont alatt az ELÁLLÁS részen olvashatsz, vagy IDE kattintva érheted el.